Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Notice: Undefined offset: 0 in /home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2/typograficka.php on line 207 string(49) "/home/www/eurobydleni.cz/subdomains/www_sablona_2"

Naše Služby

Svým klientům nabízíme kompletní servis:

  • zajištění zviditelnění Vašich nemovitostí
  • zajištění převodu nemovitostí
  • vypracování kupních a darovacích smluv právním zástupcem
  • zajištění advokátní či bankovní úschovy Kupní ceny
  • stanovení tržních cen pro dědická řízení
  • pronájmy nemovitostí
  • vypracování nájemních smluv a podnájemních smluv
  • vypracování daňová přiznání
  • zprostředkování znaleckých posudků k nemovitostem
  • finanční poradenství v oblasti Hypotečních úvěrů a pojištění
  • kompletní administrativní servis

Jsme Vám k dispozici kdykoliv pro bezplatnou konzultaci, telefonická spojení naleznete v sekci Kontakty.

Veškeré realitní poradenství - zdarma !

 Nesme plátci DPH

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Podmínky pronájmu bytu a uhrazení poplatku RK za zprostředkování pronájmu bytu:

Po prohlídce nemovitosti zájemcem o pronájem nemovitosti je makléř oprávněn požadovat po zájemci odměnu za zprostředkování pronájmu - tedy provizi RK. Smluvní cena, obvykle ve výši jednoho holého nájmu je splatná do 24hodin od odsouhlasení zájmu o pronájem se souhlasem pronajímatele na bankovní účet RK. Tímto se pokládá smluvní vstah za uzavřený. Zájemce o pronájem zasláním platby na bankovní účet souhlasí s podmínky pronájmu uvedené v inzerci (makléř předá nabídkový list pronájmu při prohlídce nemovitosti) a úhradou poplatku RK se vzdává práva na odstoupení od smlouvy a dohody sjednané o zájmu o nemovitost. Poplatek RK je nevratný. 

V případě odstoupení od smlouvy a ústní dohody ze strany pronajímatele je celý poplatek RK vrácen zájemci na bankovní účet, ze kterého byla platba přijata a to nejpozději do 72h - dle podmínek banky.

..........................................................................................................................................................................................................................................................................

Podmínky koupě nemovitosti a úhrazení poplatku RK za zprostředkování koupě nemovitosti:

Po prohlídce nemovitosti zájemcem o koupi nemovitosti a jeho rozhodnutím nemovitost koupit je makléř oprávněn požadovat po zájemci informaci o samotném financování nemovitosti. Před uzavření Rezervací smlouvy má zájemce 10 dní na zjištění možnosti financování. V případě, že si zájemce financování nebo samotné finanční prostředky zajistil, ví a je seznámen s podmínkami hypotéky, uzavře zájemce s RK Rezervační smlouvu v délce trvání 2 měsíců. Makléř vystaví zájemci fakturu - odměnu za zprostředkování koupě nemovitosti - tedy provizi RK. Smluvní cena, obvykle ve 6-10% z Kupní ceny nemovitosti a je splatná do 48hodin od odsouhlasení zájmu o koupi nemovitosti. Tímto se pokládá smluvní vstah za uzavřený. Zájemce o koupi nemovitosti zasláním platby na bankovní účet souhlasí s podmínky koupě uvedené v inzerci (makléř předá nabídkový list při prohlídce nemovitosti) a úhradou poplatku RK se vzdává práva na odstoupení od smlouvy a dohody sjednané o zájmu o nemovitost. Poplatek RK je nevratný. 

V případě odstoupení od smlouvy a ústní dohody ze strany pronajímatele je celý poplatek RK vrácen zájemci na bankovní účet, ze kterého byla platba přijata a to nejpozději do 72h - dle podmínek banky.

 Náhled Zprostředkovatelských a Rezervačních  smluv Vám zašleme na Váš e-mail k pročtení před uzavřením smlouvy.

Výpověďi smluv je možnost zaslat na e-mail Sedlakovark@seznam.cz volnou formou.

 

Vytvořit poptávku

Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Rozšířené hledání


Typ nabídky

Upřesnit


Cena a plocha

m2
m2

Kraj a lokalita


Máte otázku?